۱۳۹۰ فروردین ۲۸, یکشنبه

آریانا و مافیا

هواپیمای توپولوفTU- 154
شرکت آریانا چی شد؟



گروه های مافیائی درشرکت هواپیمائی آریانا, در سالهای اخیر دولت دوکتورنجیب الله از وضعیت خوبی برخوردار نبودند.زیرا گرفتاری یکتن پیلوت و یکتن فلایت انجنیر این شرکت درسال1370خورشیدی بجرم قاچاق 27 کیلوگرام خشت طلا از دبی به دهلی جدید توسط دولت هندوستان وگرفتاری یکتن از فلایت انجنیران این شرکت بجرم تعویض صد هزار دالر تقلبی در دبی در همان سال ؛علاوه بر اینکه ضربه ای کاری رابه پرستیژ شرکت آریانا وارد نمود فعالیت های مافیائی را نیز مختل گردانید؛ طوریکه برای آنهاپس از سپری نمودن زندان در خارج کشور؛از جانب دادگاه عالی(ستره محکمه )فقط حق اشتراک در پرواز های داخلی داده شده بود؛بنابرین عده ای کشور را ترک نموده بودند و عده ای موجود نیز با احتیاط گام برمیداشتند.

پیروزی مجاهدین و ضرورت شدیدآنها به خدمات این شرکت به عنوان یگانه محور ترانسپورت هوائی؛قرار گرفتن مرحوم داکتر عبدالرحمن به عنوان وزیر قدرتمند کابینه؛سبب گردید شبکه مافیائی نه تنها رونق گیرد؛ بلکه گناه های سابقه شان نیز بخشیده شود. آنها در زمره بااعتماد ترین اشخاص مورد تفقد و دلجوئی آمرین قرارگرفتند,عده ای که حرص و طمع زیادی داشتند با کمک افرادبلندپایه مجاهدین دست به ایجادایرلاین های شخصی زدند و عده ای دیگری که در آریاناباقی ماندند چون شهر را شغالی یافتند و میدان را خالی چنان جسور شدند که با یک تهدید کوچک هر چه میخواستند به سهولت بدست میآوردند.بطور نمونه باری در پروازانتقال پول فزیکی از مسکوبه کابل یکتن از پیلوتان از آوردن پول به کابل ابا ورزید و گفت که ازجانب جنبش شمال به من تهدید شده که اگر این طیاره را به کابل ببری ما طیاره را سرنگون میکنیم من از" روت مزار" نمیروم.


دولتمردان بی تجربه بدون آنکه در مورد صحت و سقم این خبر تحقیق کنند وبا خونسردی کسی دیگری را به این وظیفه بگمارند راه گم گردیدند و راضی به دادن هرنوع امتیاز به وی گردیدندطوریکه وی ازسطح یک معاون پیلوت به سرعت به پله های بلندترقی با چنان سرعت عجیبی بالا کشیده شدکه حتا میتوانست به سهولت از طیاره ها شرکت استفاده شخصی نماید.

باسقوط مجاهدین و پیروزی طالبان عده ای از این افراد که در پای و جان این دولت برای مقاصد شخصی خویش چنان تنیده بودند که رهایی از آن ناممکن بودناچار بادولت به شمال فرار کردند.و در آنجا در ایرلاین جنرال دوستم بادل ناخواسته مصروف گردیدند.

سازش جنرال ملک باطالبان و سپس رو گردانی و قیام علیه آنها سبب گردید تا طیاره توپولوف 154 آریانا که سران طالبان و ای ایس ای رااز کابل به مزار آورده بود به غنیمت جنرال ملک در آید. و گریختگی های آریانا یکباردیگر جان تازه یافتند و در صدد احیای شرکت آریانا در مزار افتادند اما جنرال ملک بدلایل نامعلوم این طیاره رااز مزارشریف به ایران منتقل کرد تادریکی از فرودگاه های ایران پارک و نگهداری گردد.

پس از شکست جنرال ملک متاسفانه این طیاره به وسیله افراد معلوم الحال در کمین نشسته هدف قرار میگیرد و اینگونه بفروش میرسد:



بسمه تعالی



تهران: 13/10/79

شماره: (79/1

قرار داد خرید هواپیمای توپولوف 154 ام


این قرار داد بین شرکت هواپیمائی کاسپین از ایران به مدیریت عامل آقای محمودرجبیان که خریدار نامیده میشود از یکطرف و دولت اسلامی افغانستان به نمایندگی مهندس عبدالرحیم سیدجان سرقونسل د-ا-ا در مشهد که منبعد فروشنده نامیده میشود با شرایط و مشخصات ذیل منعقد میگردد:


یک- موضوع قرارداد

1-1: فروش یک فروند هواپیمای توپولوف154 ام به شماره ای سریال کارخانه85748و ثبت هواپیمائی کشوری ایرانEP_QOGکه در این قرار داد هواپیما نامیده میشود.


قیمت قرارداد و نحوه پرداخت:

1-2-: بنابر اعلام کارشناسان ذی ربط و بررسی و توافق طرفین هواپیمای اورهال شده فوق برابر به(3/303/500)سه میلیون و سیصد هزارو پنجصد دالر اعلام گردید.

2-2: از مبلغ تعین شده فوق مبلغ 726000$ (هفت صدو بیست و شش هزار دالر) جهت باز سازی اولیه هواپیما در اوکراین باتوافق مقامات معرفی شده از طرف د-ا- ا به نمایندگی

آقای شاجهان توسط شرکت هواپیمائی کاسپین هزینه و پرداخت شده است.

2-3: همچنین مبلغ2172500$(دو میلیون و صد و هفتاد دوهزار دالر) در ماه مارچ 2007 از بابت اورهال کامل هواپیما در کشور روسیه (کارخانه فرنوکوا-400) و با حضور

نماینده دولت اسلامی افغانستان آقای روکی نعیمی توسط شرکت هواپیمائی کاسپین هزینه و پرداخت شده است.

2-4: با توجه به هزینه های فوق جمعآ به مبلغ 2898500&(دو میلیون هشتصد ونود و هشت دالر) مورد تائید مقامات د-ا-ا- قرار گرفته و مبلغ باقیمانده 450000&(چهارصدو پنجاه هزار دالر) را به نماینده د-ا-ا- مهندس عبدالرحیم سید جان سرقونسل این دولت در مشهد پرداخت میگردد.

تعهدات فروشنده:

با امضای این قرارداد د-ا-ا به نمایندگی آقای عبدالرحیم سیدجان سرقونسل خود در مشهد کلیه حقوق هواپیمای مذکور را به شرکت هوا پیمائی کاسپین واگذار نموده وبه هر دلیل منبعد هیچکس نمیتواند ادعایی نسبت به هواپیما داشته باشد و هرگونه پاسخ گوئی درآینده درمورد هواپیما به عهده د-ا-ا میباشد.(آمضای محمود رجبیان بحیث خریدار و انجنیر رحیم بحیث فروشنده)1

اگر به متن قرارداد دقت صورت گیرد متوجه میشوید که باچه مهارتی مافیاکارش را انجام میدهد. درحالیکه مالک طیاره افغانستان است و طیاره هم پارک میباشد و هیچگونه استفاده ای از آنصورت نمیگیرد شرکت کاسپین (دایه بهتر از مادر ) ازجیب خود آنرا به مبلغ دومیلیون و ششصدهزار دالر دوبار در حضور نمایندگان د-ا-ا ترمیم میکند.چرا؟وجالبتر از همه اینکه سند ومدرک این ترمیم را هم باید مطابق بند اخیر قرارداد انجنیر رحیم جوابگوباشد نه کاسپین چون چنین ترمیم اصلا خارج از عقل است و امکان ندارد بلکه این پول حق مافیا است.

بالفرض اگر از طیاره برای شرکت کاسپین استفاده صورت میگرفت و طیاره پارک نبود, مگر افغانستان ملانصرالدین است که پول ترمیم اساسی را خود به عهده گیرد.

بدین ترتیب هواپیمای نه میلیون دالری ملت فقیر افغانستان توسط کپتان صاحب روکی و انجنیر صاحب شاهجهان با همدستی محمود رجبیان سه میلیون دالر قیمت گذاری میشود وهرکدام با گرفتن سهم بزرگ خویش بدون دادن هیچ گونه سند و مدرکی اولی به کانادا دومی به هالند پناهنده میشوند والله و بلا را میگذارند با گردن انجنیر رحیم بدبخت که یک طیاره جت را به چهار لک دالر فروخته(بخشیده) و پولش را هم نه در حساب سفارت بلکه در حساب شخصی خویش (630343) بانک ملی مشهد واریز نموده است.
از مطالعه این یک نمونه از قرارداد فروش که در دسترس ماقرارگرفته است مغلوم میگردد که چگونه بندناف مافیا آریانا آگاهانه و زیرکانه به مادر(دولتمردان بی تجربه) بسته است.و اگر احیانآفردا بازخواستگری پیدا شود هیچگاه دنبال این نوزادان خونخوار را نمیگیرد,زیرا این نوزاد ظاهرآ دوران بلوغ و رشد را تجربه نکرده و مستحق مجازات نیست بلکه این مادراست که باید مجازات شود. در حالیکه حقیقت عکس آن است.حالا از هیاهوی که درمورد اختلاس محراب الدین مستان در صفحات انترنت مطالعه نمودم بعید میدانم که محراب الدین جرآت چنین معامله را داشته باشد, مگر اینکه مادر کدام نوزاد خون آشام دیگری شده باشد

خوانندگان عزیزإ

بدون تردید تامین عدالت در کشور نیازمند یک سلسله افشاگری است که سایت وزین کابل پرس در این راستا گام نخست را برداشته است, ایشان بمثابه ابرازکننده ای امانتدار و بی هراس از همان حقایق(ناگوار) پرده برمیدارد.و همین کار ایشان سبب گردید تا منهم قلم بردارم و آنچه را میدانستم به دامن دفتر ریزم زیرا عدالت خواهی به عنوان یک ارزش و عدالت طلبی به عنوان یک تفکر سرمنشا تمام دعوا های روشنفکری است.امروز در جهان معاصر از "عدالت بمثابه انصاف", را بهترین نحوه ای اصول عدالت میدانند.جالب اینست که عدالت به عنوان یکی از جذاب ترین و پرمناقشه ترین وازه ها در جهان مدرن قابل قبول همگانی است.اما چگونگی تطیق آن متفاوت است.

و آیا این عدالت است که کسانیکه دونیم میلیون دالر را اختلاس کرده اند اما رد پای از خود بجا نگذاشته اند دوباره به عنوان تکنوکرات با پول و معاش IOMبه آریانا بر گردند وسر افراز زندگی کند و کسی که به علت نا فهمی با پول کبال قناعت کرده به دادگاه سپرده شود؟







1-ماهنامه میهن شماره سوم

هیچ نظری موجود نیست: